+46 (0)31-83 27 00 info@hjartmott.se

PATIENTSIDA

Du kan komma till vår klinik via remiss från din husläkare eller vårdcentral.

Du kan komma till våran klinik via remiss. Vi har avtal med Västra Götalandsregionen enligt LoL vilket innebär att deras patientavgifter gäller hos de läkare som är anslutna till avtalet. Frikort och högkostnadskort gäller.

Vi samarbetar även med flera försäkringsbolag som tillhandahåller sjukvårdsförsäkringar. Har du privat sjukvårdsförsäkring kontaktar du ditt försäkringsbolag för rådgivning och tidbokning.

Det går bra att boka tid privat för idrottsscreening och för hälsokonrtoller. Detta omfattas ej av avtal med VGR. Kontakta oss då helst via mail så ringer vi upp om tid.

Vårdgaranti Region Halland
Vi har även ett vårdavtal för kökortning med region Halland gällande Kardiologi. Det betyder att du kan få din remiss skickad till oss om Hallands sjukhus inte kan erbjuda vård inom deras vårdgaranti. Remissen handläggs via vårdgaranti Halland. Frikort och högkostnadskort gäller.
För fullständig information, gå till: Region Hallands hemsida

Vi har avtal med Västra Götalandsregionen vilket innebär att du som patient betalar samma avgift som vid besök på specialistmottagning på regionens sjukhus.

Inför besök föreslår vi att du tar med:

  • ID handling
  • Kallelse
  • Medicinlista
  • Högkostnadsblankett/Frikort

Pin It on Pinterest